Skillsgerichte trainingen en workshops

Verken met ons de toekomst van een skillsgerichte arbeidsmarkt. Skilld, in samenwerking met Bright Work Solutions, biedt gerichte trainingen en workshops aan. Speciaal ontworpen voor (MKB) bedrijven, loopbaanbegeleiders en onderwijsprofessionals, en richten zich op het omarmen en begeleiden van skillsgericht denken en handelen.

In een wereld waar de arbeidsmarkt voortdurend evolueert, erkennen we bij Skilld de noodzaak van een dynamische benadering van professionele ontwikkeling. Dit besef, gecombineerd met de uitdagingen van personeelskrapte en de behoefte aan een meer inclusieve benadering van werving en selectie, heeft ons ertoe aangezet om een reeks trainingen en workshops te ontwikkelen. Deze zijn specifiek ontworpen om de transitie naar  skillsbased werken te faciliteren, een beweging die niet alleen de efficiëntie binnen organisaties kan verhogen maar ook bijdraagt aan het oplossen van bredere maatschappelijke uitdagingen.

Hoe worden onze trainingen opgebouwd?

Bright Work Solutions

Met de strategische samenwerking met Bright Work Solutions blazen we leven in de wereld van professionele ontwikkeling. Met een gedeelde visie rond skillsgericht werken, werven en behouden is dit de perfecte partnership.

De gerichte trainingen en workshops zijn niet alleen rijk aan inhoud, maar ook inspirerend en meteen toepasbaar in de praktijk. Ons doel? Professionals voorzien van de tools en inzichten die ze nodig hebben om te excelleren in hun vakgebied.

Ons trainingsaanbod

Op maat van jouw onderneming

In company

Skilld trainingen, aangeboden op de locatie van jouw bedrijf. 

Ideaal voor teams, met flexibele planning per dagdeel, afgestemd op jullie behoeften

In jouw regio

Open inschrijving

Regionale trainingen toegankelijk voor iedereen. Kies uit vooraf geplande data en sluit aan bij onze inspirerende sessies om jouw vaardigheden te vergroten. (kalender nog in opbouw)

Op jouw eigen tempo

E-learning

Ontdek het gemak van online leren.

Onze e-learning opties bieden de vrijheid om de trainingen te volgen waar je ook bent en wanneer je wilt, volledig op je eigen tempo.

Werkzaam in het onderwijs of als loopbaanbegeleider?

Zowel in de onderwijssector als in de sector van loopbaanbegeleiders is het essentieel om voorbij traditionele cv’s en diploma’s te kijken. Heb jij nood aan een op maat gemaakte training over hoe je skillsgericht denken kunt inzetten om kandidaten of medewerkers aan te trekken en/of te begeleiden? Ook dan zijn we er voor jou!

Voor bedrijven

Disclaimer

Skilld streeft ernaar dat de informatie op deze website volledig, actueel en gebruikersvriendelijk is. Heeft u vragen over de website, tips of opmerkingen? Laat dat ons dan weten via onze contactgegevens.