Een Skilld paspoort

Jouw persoonlijke sleutel tot succes in de arbeidsmarkt van vandaag en morgen. Het is meer dan een cv; het is een dynamische weergave van jouw unieke skills, interesses en talenten, inclusief jouw professionele ervaring en opleidingen.

Ontdek, ontwikkel en deel jouw potentieel met de wereld.

De voordelen van het Skilld paspoort

Een Skilld paspoort in 3 stappen, simpel toch?

Snel & eenvoudig

In slechts 5 tot 10 minuten leg je de basis voor je Skilld Paspoort. Daarna heb je de vrijheid om aanvullende informatie toe te voegen, precies zoals jij dat wilt.

Compleet & persoonlijk

Naast je werkervaring en opleidingen brengen we je skills in kaart. In een volgende fase zal je ook je interesses en gewenste organisatiecultuur kunnen toevoegen. Zo creër je een 360° professioneel profiel.

Makkelijk te delen

Deel je Skilld Paspoort met je (potentiële) werkgever in slechts enkele klikken, terwijl jij volledige controle houdt over wie welke informatie ziet.

Klaar om jouw carrière een boost te geven?

FAQ

Wat is een Skilld paspoort?

Het skilld paspoort, is het skillspaspoort van skilld. Een skillspaspoort is een nieuwe vorm van een cv. Binnen een skillspaspoort breng je jouw skills in kaart en kom je erachter wat jouw interesses, vaardigheden en talenten zijn. Binnen het skillspaspoort van skilld geef je daarnaast ook nog steeds inzicht in jouw diploma’s en werkervaring.

Nadat je je skilld paspoort hebt opgesteld kun je bij werkgevers solliciteren met jouw skilld paspoort. Hiermee geef je werkgevers veel meer inzicht in wat je kan dan via de traditionele manier van solliciteren (met een cv en diploma’s). Jouw baankans neemt hierdoor toe.

Het skilld paspoort is helemaal van jou. Jij bepaald met wie je jouw skilld paspoort wilt delen. Je kunt jouw skilld paspoort gebruiken voor sollicitaties bij werkgevers. Het is ook mogelijk om jouw skilld paspoort up te daten of verder te verrijken. We beschermen je privacy en streven er naar je een veilige gebruikerservaring te bieden.

Naast skilld zijn er ook andere aanbieders van skillspaspoorten. Binnen het skilld paspoort sluiten we aan bij landelijke en internationale standaarden, zodat je er zeker van kunt zijn dat werkgevers snappen wat in jouw skillspaspoort staat. Vanuit Skilld zijn we ook betrokken bij een landelijk initiatief om tot één Integraal Skillspaspoort te komen. We delen hierbij onze kennis en ervaringen en leren tegelijkertijd veel van anderen.

Skilld is een bedrijf, onderdeel van de Etil research group, dat skills-based tools levert voor een betere match voor iedereen op de arbeidsmarkt. Door de huidige traditionele manier van werven en selecteren (via CV’s en diploma’s) te verrijken met het denken vanuit skills ontstaan meer en betere matches. Skilld ondersteunt mensen en werkgevers daarbij met het leren van ‘skills te praten’ om zo de juiste match op het juiste moment te kunnen maken.

Voor bedrijven

Disclaimer

Skilld streeft ernaar dat de informatie op deze website volledig, actueel en gebruikersvriendelijk is. Heeft u vragen over de website, tips of opmerkingen? Laat dat ons dan weten via onze contactgegevens.