Vergroot je bereik en ontdek onverwacht talent.

Ga verder dan traditionele cv’s en ontdek een dynamische manier om talent te werven, ontwikkelen, en behouden. Ontdek onverwacht potentieel binnen en buiten jouw organisatie met onze gebruiksvriendelijke Skilld-tool.

De uitdaging

Om de huidige en toekomstige personeelstekorten op te lossen, is er een omslag naar Skillsgericht denken nodig. Met skills kijk je breder naar de arbeidsmarkt en kun je matchen op meer en betere datapunten. Zo kan iemand ook gematcht worden aan een functie waar hij of zij niet direct aan dacht of voor opgeleid is. Vaak hebben heel verschillende functies namelijk vergelijkbare vaardigheden.

Skilld ondersteunt bedrijven en talenten om de arbeidsmarkt rond skills te laten draaien. Onze tools helpen werkzoekers en werkgevers om op een laagdrempelige manier “Skills te leren praten”. Samen bereiken we zo het draagvlak dat nodig is om de transitie naar een skillsgerichte arbeidsmarkt te maken.

Skills zijn op meer gebieden nuttig dan alleen voor het werven van talent. Het denken vanuit skills biedt ook voor het behoud en de ontwikkeling van personeel enorme kansen. Onze tools geven dan ook een boost aan interne mobiliteit en de upskilling en reskilling van medewerkers.

De Skilld oplossingen

Werven & selecteren van nieuwe werknemers

 • Verrijk jouw vacatures met essentiële soft- en hard skills via AI-technologie.
 • Bereik de ideale kandidaten direct en efficiënt.
 • Garandeer de beste match gebaseerd op verscheidene datapunten.

Behoud & ontwikkeling van huidige werknemers

 • Ontdek de ware capaciteiten van jouw teamleden.
 • Krijg inzicht in wat jouw werknemers belangrijk vinden.
 • Gebruik Skilld paspoorten voor gerichte HR-gesprekken.

Ondersteuning & training van alle werknemers

 • Leer Skillsgericht denken, werken en werven met onze trainingen en workshops.
 • Integreer de Skilld-methodiek in jouw bedrijfscultuur.
 • Versterk jouw HR team met continue professionele ontwikkeling.

Regionale talentpool

 • Verbind met lokaal talent via onze regionale talentpools.
 • Vergroot je bereik met toegang tot een breder netwerk van potentiële kandidaten.
 • Werk mee aan een regionaal ecosysteem van talent en profiteer van samenwerkingen met lokale onderwijsinstellingen en organisaties.

Een Skillsgerichte onderneming?

Simpel, met Skilld!

Creëer & publiceer

Start met het aanmaken en met skills verrijken van jouw vacatures en publiceer deze moeiteloos op jouw persoonlijke ‘werken bij’-pagina.

Ontdek & ontwikkel

Gebruik Skilld paspoorten om talent te ontdekken en te ontwikkelen binnen en buiten jouw organisatie.

Match & engage

Ontdek de perfecte match en connecteer direct en moeiteloos met potentiële kandidaten.

De voordelen
voor jouw bedrijf

Organiseer je werving in enkele minuten en voorkom dat waardevol talent aan je voorbij gaat. Skilld is een goede business case: je vindt het beste talent dat mogelijk ook nog langer blijft en dit alles tegen lagere kosten. Onze Skilld-tool maakt gebruik van geavanceerde technologie, maar is laagdrempelig en makkelijk te gebruiken. Via onze trainingen en E-learning ontvang je waardevolle adviezen waar jij verder mee kunt.

Versterk uw recruitment met de Skilld technologie

Ontdek hoe Skilld moeiteloos integreert met jouw huidige HR-tools, speciaal ontworpen voor de groeiende behoeften in de MKB markt!

Ben je op zoek naar manieren om het wervingsproces te verrijken, interne mobiliteit te bevorderen of loopbaanontwikkeling te ondersteunen? Skilld is er om je te helpen, en werkt naadloos samen met jouw huidige ‘werken bij’ pagina. De integratie van onze Skilld technologie en functionaliteiten in jouw bestaande processen is dus mogelijk en daarnaast ook zeer eenvoudig!

Skilld is er voor elke onderneming die haar recruitment wil versterken. Samen zorgen we ervoor dat jouw ‘werken bij’ pagina niet alleen bestaat, maar floreert.

Til jouw recruitment proces naar een hoger niveau

Kijk naar wat mensen écht kunnen en vind medewerkers die écht bij jouw bedrijf passen. Ontdek onverwachte mogelijkheden.

Vraag vandaag nog jouw persoonlijke demo aan en probeer Skilld 2 maand gratis!

15 /maand
Prijs op aanvraag

Laatste inzichten

Voor bedrijven

Disclaimer

Skilld streeft ernaar dat de informatie op deze website volledig, actueel en gebruikersvriendelijk is. Heeft u vragen over de website, tips of opmerkingen? Laat dat ons dan weten via onze contactgegevens.