Lancering van Gavoorskills.nl

Vanuit Skilld zijn we trots om de website gavoorskills.nl te lanceren. Een nieuw initiatief gericht op het versterken van skills gericht werken en werven binnen (kleine) bedrijven. Gavoorskills is een gezamenlijk initiatief van Skilld, als onderdeel van Etil research group, en de hogescholen Windesheim en Saxion, en de provincie Overijssel.

Personeel werven en vasthouden is een uitdaging

Het is voor bedrijven en organisaties een flinke uitdaging om personeel te werven en talentvolle mensen vast te houden. Gavoorskills.nl is ontworpen om ondernemers en organisaties te voorzien van de tools en kennis die nodig zijn om te floreren in de hedendaagse dynamische arbeidsmarkt. 

Video afspelen
Vaak wordt bij een sollicitatie gekeken of iemand de juiste diploma’s heeft. Het is zinvol ook te kijken of iemand de juiste ‘skills’ heeft. Daarbij kijk je vooral naar ervaring, interesse, motivatie en capaciteiten.

Skills Advies Scan helpt bedrijven op weg

Gavoorskills biedt toegang tot de Skills Advies Scan, een unieke tool die ondernemers helpt bij hun eigen skillstransitie. In de praktijk merken we dat bedrijven skillsgericht werken interessant vinden, maar het lastig vinden om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Om bedrijven op weg te helpen, of om de reeds ingezette skillstransitie te versnellen, hebben we de Skills Advies Scan ontwikkeld. In een paar minuten ontdekken bedrijven waar hun organisatie staat als het gaat om skillsgericht werken. Daarna ontvangen ze waardevolle adviezen waar ze verder mee kunnen.

Bouw mee aan een meer skillsgerichte arbeidsmarkt

Gavoorskills wordt in eerste instantie ingezet om bedrijven in Overijssel meer skillsgericht te laten werken en werven. De komende periode hopen we ook andere regio’s en branches te enthousiasmeren Gavoorskills onder de aandacht te brengen bij mkb-bedrijven in hun regio of branche. Aan de Skills Advies Scan zijn geen kosten verbonden. De Skills Advies Scan is en blijft gratis voor alle bedrijven in Nederland.

Wil je de mogelijkheden van Gavoorskills voor jouw regio of branche verkennen om samen de arbeidsmarkt meer om skills te laten draaien, neem dan even contact op via info@gavoorskills.nl

We verkennen graag de mogelijkheden tot samenwerking.

Lees meer inzichten

Voor bedrijven

Disclaimer

Skilld streeft ernaar dat de informatie op deze website volledig, actueel en gebruikersvriendelijk is. Heeft u vragen over de website, tips of opmerkingen? Laat dat ons dan weten via onze contactgegevens.